Blair Wellness Center

Location: Blair Wellness Center // Baltimore, Maryland

Date Completed: May 2018

Description: This space, formerly an auto shop, was repurposed as a wellness center fitted with our custom cabinetry. We faced the cabinets with salvaged metal panels and antique bolts. Reclaimed wood doors fitted with hinges that swing both ways were designed for aesthetics and functionality. We added a salvaged metal partition wall and desk for a private client consultation area. For product display, we built glass display cases lighted with LEDs. Behind the counter, we installed functional shelving and cabinets that can be locked for security, as well as locking access panels to the display cases. We also repurposed maple bowling alley floors, salvaged from Southway Bowling Center in Baltimore, as countertops for some of the cabinetry.

Copyright © 2019 Studios on Sisson.

  • Google Places - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round